2009. augusztus 13., csütörtök

Ovi - festés a célegyenesben


Nekem ez a kedvenc képem, a lágy, délutáni napsugarakkal és a szépséges új fallal. A "márványozás" Ildikó ötlete és munkája. Talán még emlékeztek, hogy milyen volt: kék falak és kék funérlemez. De ez már a múlté...

Beszéljenek a képek!





Köszönjük mindenkinek, aki besegített és azoknak is akik gondoltak ránk. Lassan már a berendezés is elkészül, felkerültek a függönyök, de azt hiszem nehéz lesz majd kimondani, hogy kész. Sok ötletünk van, hogy hogyan lehetne tovább szépíteni a csoportot, főleg a játékparkot. Szeretnénk az év elején egy kis kézműveskedésre meghívni benneteket, kedves anyukák, és csodás ételeket készíteni (varrni) a babakonyhába, ruhákat a babáknak, jelmezeket és még lehet töprengeni, hogy mi mindennel lehetne meglepni a gyerkőcöket... szinte a semmiből. Az apukák is kitalálhatnak valamit. Várjuk további ötleteiteket!

Felhívás: az őszi wekerlei Bolhapiac előtt szeretnénk összegyűjteni felesleges cuccainkat és azok eladásából befolyt összeget további fejlesztésekre fordítani. Akinek teszik az ötlet, csatlakozzon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése